Om Isodelen

Isodelen är ett effektivt sökverktyg som vänder sig till både inköpare och leverantörer. Som inköpare finner du snabbt just det certifierade företag som kan erbjuda den produkt eller tjänst du behöver. Du väljer själv om du vill leta efter kontakter i hela landet eller inom ett visst geografiskt område.

Som leverantör är du synlig i stunden då en inköpare bestämt sig för att slå till. Isodelen ger dig möjlighet att exponera dina certifieringar, produkter och tjänster på ett snyggt och lättillgängligt sätt gentemot alla Sveriges företag, kommuner och landsting! Att finnas med hos oss är det enkla sättet att alltid vara på rätt plats vid rätt tillfälle.

Andra fördelar med Isodelen är att du kan skicka offertförfrågningar direkt via e-post och ta del av företags ekonomiska utveckling. Isodelen samlar även in annan branschaktuell information. Du kan till exempel få veta vilka offentliga upphandlingar som är på gång inom de områden som intresserar dig. Kontakta kundtjänst för tillgång till tjänsten

Vi erbjuder dig dessutom information om en mängd olika certifikat, och kanske hittar du något som skulle passa din verksamhet. Om du då vill ta kontakt med det aktuella certifieringsorganet gör du det enkelt via vår certifieringsförfrågan. Vår information och kontaktuppgifter till respektive organ förenklar ditt arbete och gör att du slipper använda fler än en aktör.

Isodelen är en fullservicetjänst som har samlat verktygen du behöver för att lyckas. Välkommen att kontakta oss med frågor eller åsikter!