Upphandlingar

Logga in för att få tillgång till de senaste offentliga upphandlingarna.

Upphandlingarna presenteras i samarbete med Offentligaupphandlingar.se

Visste du att den offentliga sektorn årligen omsätter 500 miljarder kronor? Kan du spelreglerna är förutsättningarna goda för att ditt företag får ta del av kakan! Allt från läroböcker till arbetskraft rörande nybyggnationer måste köpas in av Sveriges kommuner, landsting och statliga myndigheter via offentlig upphandling. Alla svenska företag får lägga anbud på upphandlingarna och vara med i kampen om de lönsamma kontrakten. Vill du också ge dig in i leken?

Isodelen har valt att samarbeta med Offentligaupphandlingar.se – samlingsplatsen för aktuella svenska och europeiska upphandlingar – för att du ska vara säker på att hitta en upphandling som passar dig och ditt verksamhetsområde.

Offentligaupphandlingar.se erbjuder dessutom ett smart bevakningsabonnemang som gör det enkelt för dig att hitta, bevaka och vinna rätt sorts upphandlingar. Så fort en upphandling publicerats som matchar din profil meddelas du via SMS eller e-post, på så sätt kan du ta del av underlaget när du har tid och lust.

Surfa in på www.offentligaupphandlingar.se för att lära dig mer offentlig upphandling och registrera ett kostnadsfritt testabonnemang!